Salernitana, Yusuf Yazıcı'nın Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
17.11.2022 - 14:28 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 14:43

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Salernitana, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Salernitana, Yusuf Yazıcı'nın Peşinde | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trabzonspor'un, transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den sezon sonuna kadar kiraladığı ancak gösterdiği performansla bir türlü bekleneni veremediği Yusuf Yazıcı'ya İtalya'dan talip çıktı. İşte detaylar.

Salernitana, Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor

Salerno Today sitesinde yer alan habere göre; bir orta saha oyuncusu arayan İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Salernitana, ocak ayı transfer döneminde Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor.

Morgan De Sanctis devrede

Haberde, bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve şu anda Salernitana'da Sportif Direktörlük görevini yürüten Morgan De Sanctis'in, milli futbolcunun durumunu araştırdığı öğrenildi.

Ayrıca, İtalyan ekibinin 25 yaşındaki milli futbolcuyu 7 ila 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katabileceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 2 oyuncuyla sözleşme yeniledi!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon bordo-mavili formayla 8 maçta sahaya çıkan Yazıcı, skor katkısı üretemedi. Öte yandan, milli futbolcunun Lille ile olan sözleşmesi de 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler