Galatasaray, Zaniolo'nun bonservis bedelini belirledi: Transfer son aşamada

24.06.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 11:45

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo için bonservis bedelini belirledi. Adı İtalyan ekipleri ile anılan Zaniolo transferi için ise önemli bir gelişme yaşandı.

Galatasaray, Zaniolo'nun bonservis bedelini belirledi: Transfer son aşamada

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun satışı için iki farklı İtalyan ekibiyle görüşme yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibin talep ettiği ücret ise en az 15 milyon Euro.

Zaniolo, İtalya'ya transfer olmak istiyor

İddiaya göre Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'daki geleceği transfer çalışmalarının başlayacağı 3 Temmuz'a kadar netleşmiş olacak. Sabah'a göre Zaniolo ise İtalya'ya dönüş kararı aldı ve bu talebini de kulüp yetkililerine bildirdi. Atalanta ve Fiorentina ile yapılan görüşmelerde ise sona gelindi. 

Zaniolo'nun bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray, Roma'dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'dan zarar etmek istemiyor. Aslan, direkt satışta en az 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Kiralamada ise tek şart sözleşmeye performansa bağlı olmayan, 15 milyon Euro'dan yüksek bir zorunlu satın alma opsiyonunun konulması. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Okan Buruk paylaşımı: "Winner..."
Habere Git

Amrabat - Zaniolo takası olacak mı?

Ayrıca Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo için takas teklifi aldığı da belirtilmişti. İtalyan ekibi Fiorentina Faslı orta saha Sofyan Amrabat ile Zaniolo arasında bir takas teklifi ile Aslan'ın kapısını çalmıştı. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre ise bu takas gerçekleşiyor. Fiorentina Sportif Direktör Daniele Prade, Nicolo Zaniolo'ya büyük yatırım yapıyor ve hamle yapmak için teklif hazırlıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler