Galatasaray'a Renato Sanches teklifi

Özgür Koç
01.01.2024 - 13:52 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 14:05

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a sürpriz bir transfer teklifi geldi. Haberi ünlü gazeteci duyurdu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'a Renato Sanches teklifi

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Fenerbahçe ile büyük bir rekabet içinde olan Galatasaray, devre arasında transferinde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Renato Sanches iddiası

Bu doğrultuda orta sahada Lucas Torreira’nın yanında oynayabilecek kaliteli bir futbolcu arayan Galatasaray’a Roma’da forma giyen Renato Sanches’in teklif edildiği ileri sürüldü.

Nicolo Schira duyurdu

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre; bonservisi Paris Saint-Germain’de (PSG) olan Portekizli futbolcu, kiralık geldiği Roma’da forma şansı bulamadığı için ara transfer döneminde ayrılma kararı aldı.

Renato PSG’ye dönüp, kariyerini orada devam ettirmeyi planlıyor ancak Fransız kulübünün teknik patronu Luis Enrique’nin kadro planlamasında olmadığı için böyle bir durum mümkün görünmüyor.

Galatasaray'dan haber bekleniyor

Menajerlerin kulüp aradığı 26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a önerildiği ve cevap beklendiği belirtildi.

9 maçta süre aldı

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Portekizli futbolcu bu sezon Roma’da 9 maçta süre alabildi. 26 yaşındaki orta saha bu maçlarda 1 gollük katkı verdi.

PSG 15 milyon Euro'ya transfer etti

Benfica altyapısından yetişen Renato Sanches, 2016 yılında 35 milyon Euro'ya Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Yıldız futbolcu Swansea'da kiralık olarak forma giydikten sonra bu kez 2019'da 20 milyon Euro karşılığında Lille imza attı. PSG, 2022-23 sezonun başında 15 milyon Euro ödeyerek Sanches'i kadrosuna kattı.     

Senin için hazırladığımız haberler