İtalyan gazeteciden Andre Silva sözleri! 'Galatasaray transfer için güçlü bir aday..'

27.07.2018 - 17:42 | Son Güncellenme: 27.07.2018 - 20:42

İtalyan gazeteciden Andre Silva sözleri! 'Galatasaray transfer için güçlü bir aday..'

Galatasaray’ın transfer gündemine giren Milan oyuncusu Andre Silva hakkında İtalyan gazeteci çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’a konuşan Matteo Mosciatti transferler hakkında detayları paylaştı

“Galatasaray ile ilgili gelişme var mı? Evet, Andre Silva ayrılacak fakat tek seçenek var kiralık olarak gidecek sonra AC Milan’a dönecek. Galatasaray kiralık olarak kadrosuna katabilecek bir takım. Bacca ve Kalinic ise satılık olarak gidecek.”

“Galatasaray güçlü bir aday”

“Galatasaray güçlü bir aday ama Milan’da en önemli konu Bonucci’nin gitmek istemesi. Bu konudan sonra diğer konulara bakacaklar. Andre Silva’nın menajeri Jorge Mendes de kulüp bulmak için çalışıyor ve İtalya içi olmayacak bana göre”

" İngiltere’den Wolverhampton da olabilir. Andre Silva kesin kararını vermedi.”

“Andre Silva bana göre Premier Lig ekipleri ya da Galatasaray’a gidebilir. İngiltere’den Wolverhampton olabilir. Kesin kararını vermedi.”

"Musaccio bu oyuncu Milan’dan ayrılacak ve yurtdışında oynamak istiyor. Galatasaray’ın iki tane adayı var Schalke takımından Höwedes yine bir tercih olarak duruyor."

“Bacca İspanya’ya dönecektir”

"Bacca eğer ayrılırsa döneceği yer Villarreal olacaktır. Andre Silva transferinin daha mümkün olduğunu düşünüyorum“

Senin için hazırladığımız haberler