İtalyan gazeteciden transfer açıklaması! Nainggolan ve Biglia...

01.08.2019 - 20:42 | Son Güncellenme: 01.08.2019 - 17:44

İtalyan gazeteciden transfer açıklaması! Nainggolan ve Biglia...

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Nainggolan'ın Galatasaray'a transfer olacağını düşünmediğini söyleyen di Caprio, Biglia'nın daha gerçekçi bir hamle olacağını ifade etti.Di Caprio'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Fiorentina'ya transfer olabilir"

Nainggolan'ın Galatasaray'a transferini imkansız olarak görüyorum. İtalya'da devam etme olasılığı daha yüksek. Fiorentina, Cagliari ve Genoa onun için birer opsiyonlar. Fiorentina onun için iyi bir seçenek. Eşi kanser. Durumunun kötü olduğu görünüyor. Bu durum da onu çok etkiliyor. Inter, sanırım Fiorentina'ya toleranslı davranacak.

"Bigila için çalışmalar yapıyor"

Biglia Galatasaray için olası bir seçenek. Milan onun çıkışı ile ilgili ir çalışma yapıyor. Galatasaray'ın da bununla ilgili bir çalışma yaptığını biliyorum. Galatasaray'ın bu konuda şansı var. Biglia'nın Türkiye'ye transferi mümkün. Galatasaray hızlı hareket etmek zorunda. Milan, onun Genoa'ya satışına sıcak bakıyor. Önemli bir futbolcu. 2 ya da 3 yıllık sözleşmeyle Galatasaray onu ikna edebilir. Milan'ı da ikna etmek zorunda. 1 yıl daha sözleşmesi var bu sebeple Milan onu kiralık vermez ama bonservis talep edecektir.

Senin için hazırladığımız haberler