İtalyan kulüp resmen açıkladı! Fenerbahçe Lauriente için harekete geçti

31.07.2024 - 00:54 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 01:00

Sassuolo CEO'su Giovanni Carnevali, Fenerbahçe'nin Armand Lauriente transferi için harekete geçtiğini ve oyuncu için isteyecekleri bonservisi açıkladı.

İtalyan kulüp resmen açıkladı! Fenerbahçe Lauriente için harekete geçti

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turunda mücadele eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, hücum bölgesine bir takviyede daha bulunmayı hedefliyor.

Lauriente Fenerbahçe'nin radarında

Fenerbahçe, sol kanatta görev alan 25 yaşındaki futbolcu Armand Lauriente'yi radarına aldı. Ali Koç yönetimi, Sassuolo forması giyen oyuncu için kolları sıvadı.

Sassuolo CEO'su Fenerbahçe'yi açıkladı!

Di Marzio'nun haberine göre Sassuolo CEO'su Giovanni Carnevali, Fenerbahçe'nin Armand Lauriente'ye olan ilgisini resmen açıkladı. Carnevali, "Lauriente rakamlardan başka talepleri de olan bir oyuncu. Marsilya'nın yanı sıra ilk harekete geçenlerden biri de Mourinho ve Fenerbahçe oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
Mourinho taraftarla buluştu, Fenerbahçe Kadıköy'de turladı
Habere Git

15-20 milyon Euro arası bonservis düşünülüyor

Sözlerine devam eden Carnevali, "Ancak biz de Lauirente'nin değerini düşünmeliyiz. 15-20 milyon Euro arası olabilir. Bunun doğru rakam olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Armand Lauriente'nin performansı

Ağustos 2022'de 10.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lorient'ten Sassuolo'ya transfer olan Armand Lauriente, 2023/24 sezonunda 40 maça çıktı. 25 yaşındaki sol kanat, 5 gol 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler