Riccardo Saponara imza için geliyor! Bugün İstanbul'da olacak...

Özgür Koç
29.01.2024 - 14:27 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 23:41

Hellas Verona'nın İtalyan futbolcusu Riccardo Saponara anlaşmaya vardığı Ankaragücü'ne imza atmak için bugün İstanbul'a gelecek. Detaylar haberimizde...

Riccardo Saponara imza için geliyor! Bugün İstanbul'da olacak...

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, transferdeki ilk imzasını Riccardo Saponara'ya attırmaya hazırlanıyor. 

Bugün 14.50'de İstanbul'da olacak

Sarı lacivertli kulübün anlaşmaya vardığı Serie A ekibi Hellas Verona'nın 32 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Riccardo Saponara bugün saat 14.50'de İstanbul'da olacak. Tecrübeli oyuncu daha sonra sağlık kontrolünden geçmek Ankara'ya hareket gedecek.

2,5 yıllık sözleşme imzalayacak

Devre arasının ilk transferini Riccardo Saponara ile yapacak olan Ankaragüc, İtalyan orta saha ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

14 maçta forma giydi

Kariyerinde daha önce Empoli, Milan, Fiorentina, Sampdoria, Genoa, Lecce ve Spezia Calcio formaları giyen 32 yaşındaki futbolcu bu sezon Hellas Verona formasıyla 14 maçta forma giydi.

Piyasa değeri 1,5 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan Riccardo Saponara, sağ kanat ve sol kanatta da forma giyebiliyor.

MKE Ankaragücü, İtalyan futbolcu Riccardo Saponara'yı transfer etti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, İtalyan orta saha oyuncusu Riccardo Saponara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Başkent ekibinden yapılan açıklamada, Saponara'nın transferi konusunda Hellas Verona ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Riccardo Saponara ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı." denildi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık'ın da imza töreninde yer aldığı ifade edildi.

Kariyerinde ilk kez İtalya dışında boy gösterecek 32 yaşındaki futbolcu, Serie A'da Milan ve Fiorentina'nın da aralarında bulunduğu birçok takımda forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler