Ciro Immobile, Beşiktaş'a imzayı atıyor! İşte yıldız futbolcunun maliyeti...

11.07.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 13:11

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya Serie A'da Lazio forması giyen Ciro Immobile ile her konuda anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Ciro Immobile, Beşiktaş'a imzayı atıyor! İşte yıldız futbolcunun maliyeti...

AJANSSPOR-HABER

Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İtalya Serie A'da Lazio'da forma giyen Ciro Immobile transferinde de sona geldi.

Beşiktaş yöneticileri Immobile için Roma'da

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Beşiktaşlı yöneticilerin, Ciro Immobile ile sözleşme imzalamak için Roma'da olduğu belirtildi.

3 milyon Euro'ya anlaşma sağlandı

Haberde, Serie A ekibi ile anlaşmaya varan Beşiktaş kulübünün İtalyan yıldız için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Ciro Immobile'nin kazanacağı ücret belli oldu

34 yaşındaki forvet oyuncunun siyah-beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllık 6 milyon Euro maaş alacağı kaydedildi.

Maaşından fedakarlık yaptı

Haziran ayı maaşından da feragat eden ve 8 yıl sonra Lazio'ya veda edecek olan Ciro Immobile, 2016 yılında Sevilla'dan 9.4 milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu.

Lazio kariyeri

İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden başarılı forvet, görev aldığı 340 maçta 207 gol ve 54 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Forvet dışında forvet arkası, sağ kanat ve sol kantta da oynayabilen Immobile, kariyerinde Sorrento, Siena, Juventus, Grosseto, Dortmund, Genoa ve Pescara formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

İtalya Milli Takımı'nda da oynayan forvet oyuncu, söz konusu çıktığı 57 karşılaşmada 17 gol ve 8 asist kaydederken 6 sarı kart gördü ve 3.947 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler