İki Serie A Takımı, Rayyan Baniya'yı İstiyor! İşte Bonservis Bedeli

Akın Ungan
06.04.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 22:02

Fatih Karagümrük'ün stoperi Rayyan Baniya, İtalyanlar'ın radarında. Serie A'dan iki takım transfer listesine aldı. Kulübün beklediği bonservis bedeli belli oldu.

İki Serie A Takımı, Rayyan Baniya'yı İstiyor! İşte Bonservis Bedeli

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün genç stoperi Rayyan Baniya, performansı ile İtalyan takımlarının dikkatini çekti. Baniya, kulüplerin transfer radarına girdi.

Roma ve Torino'dan Baniya'ya kanca

Tuttosport'un haberine göre Serie A ekiplerinden Roma ve Torino, Rayyan Baniya'yı transfer listesine aldı. İki takımın da Fatih Karagümrük ile görüşerek Türk asıllı İtalyan futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

İşte Baniya'nın bonservis bedeli

Fatih Karagümrük, 24 yaşındaki savunmacının bonservis bedelini belirledi. İstanbul temsilcisi, Baniya için 5 milyon Euro isteyecek.

İlgini Çekebilir
Bugün akşamlardan Fener
Habere Git

Bedelsiz geldi

Rayyan Baniya, Temmuz 2021'de Hellas Verona'dan Fatih Karagümrük'e bedelsiz olarak transfer oldu. İtalya'da doğup, burada futbola başlayan Baniya, Mantova, Hellas Verona, Renate gibi takımlarda forma giydi.

Bu sezon 21 maça çıktı, 2 gol attı

Bu sezon Fatih Karagümrük'te 21 resmi müsabakaya çıkan Rayyan Baniya, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Genç defans, 6 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler