İtalyan devi Roma, Fenerbahçe kalecisi Berke Özer'i istiyor!

04.01.2022 - 09:28 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 09:55

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz anlaşma sağlanamayan Berke Özer hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

İtalyan devi Roma, Fenerbahçe kalecisi Berke Özer'i istiyor!

Henüz Fenerbahçe ile anlaşamadı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamayan Berke Özer, yurt dışından bir takımla transfer görüşmesi yapabilir ya da sözleşme imzalayabilir.

Morinho'lu Roma, Berke'yi takibe aldı

Sarı lacivertli takımda Altay Bayındır'ın sakatlığının ardından kaleye geçen 21 yaşındaki file bekçisini, İtalya Serie A'dan Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma takibe aldı.

İtalyan medyasından Calciomercato'nun haberine göre, gelecek için genç ve yetenekli bir kaleci transfer etmek isteyen Roma, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer'i izliyor. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Ali Koç'tan taviz yok! Biletlerini kesti...
Habere Git

Avrupa takımları peşinde

Haberde ayrıca Roma'nın yanı sıra Portekiz ekibi Benfica'nın da ve başka Avrupa kulüplerinin de Berke'yi yakından takip ettiği bilgisine yer verildi.

Bu hafta bir görüşme daha yapılacak

Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin henüz anlaşmaya varamadığı genç file eldiven ile bu hafta içinde yeni sözleşme imzalamak için bir görüşme daha gerçekleştireceği belirtiliyor. 

Bu sezon 14 maçta forma giydi

2018 yılında Altınordu'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Berke bu bezon Altay'ın sakatlığının ardından 14 maçta forma giydi. 21 yaşındaki kaleci 5 maçta kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler