İtalyanlar duyurdu! Beşiktaş Edin Dzeko'yu istiyor

06.06.2021 - 23:58 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 00:07

Son dakika transfer haberi... Serie A ekibi Roma, forvet oyuncusu Edin Dzeko ile yolları ayırıyor. Peki Beşiktaş Dzeko'yu transfer edecek mi? İşte detaylar...

İtalyanlar duyurdu! Beşiktaş Edin Dzeko'yu istiyor

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvadı. İtalyan basını, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran bir iddiaya yer verdi. 

Roma Dzeko ile yolları ayırıyor

İtalya Serie A ekibi Roma'nın yıllık maaliyeti 7.5 milyon Euro'yu geçen tecrübeli forvet Edin Dzeko ile yolları ayrımak istediği öne sürüldü. 

Beşiktaş, Dzeko'yu transfer etmek istiyor

Önümüzdeki sezon için kadrosuna yıldız bir forvet katmak isteyen Beşiktaş'ın Dzeko'yu transfer etmek istediği de belirtildi. Siyah - beyazlıların bu transferi gerçekleştirmek için Dzeko'nun maaşında indirim yapması gerektiği de kaydedildi. Öte yandan, Roma'nın Boşnak futbolcunun takımdan ayrılması halinde maaşının bir kısmını karşılayabileceği de iddia edildi.

Edin Dzeko geçen sezon kaç gol attı?

Kariyerinde Wolfsburg ve Manchester City gibi takımalarda da forma giyen Edin Dzeko, geçtiğimiz sezon Roma'da 38 maça çıkarken 10 gol atıp 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler