Edinson Cavani, Valencia'ya, Maxi Gomez Fenerbahçe'ye | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
29.08.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 11:34

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Valencia Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda yerini Uruguaylı yıldız Edinson Cavani ile dolduracak.

Edinson Cavani, Valencia'ya, Maxi Gomez Fenerbahçe'ye | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu akşam Konyaspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, bir yandan da forvet takviyesi çin çalışmalarını sürdürüyor. 

Bilindiği üzere; sarı-lacivertli takım İspanya Ligi ekiplerinden Valencia'da forma giyen Maxi Gomez ile ilgileniyordu.

Cavani, Valencia'da

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Valencia'nın, geçen sezon Manchester United forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan Uruguaylı yıldız Edinson Cavani ile 2 yıllığına anlaşmaya vardığı ve bugün İspanya'ya gideceği belirtildi.

Maxi Gomez, Fenerbahçe'ye

Haberde, Mestella ekibinin Edinson Cavani ile anlaşmasının ardından takımın golcü oyuncusu Maxi Gomez'i Fenerbahçe'ye satacağı iddia edildi.


Sarı-lacivertli takımın Maxi Gomez için 7 milyon Euro artı bonusların olduğu bir sözleşme teklif ettiği, Valencia kulübünün ise en az 10 milyon Euro talep ettiği ifade edilmişti. 

Gattuso'dan Maxi Gomez açıklaması

Öte yandan, Valencia teknik direktörü Gennaro Gattuso da, oyuncusunun transfer durumuyla alakalı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda birlikte çalıştığım oyunculara çok saygı duyuyorum. Kadroda yer alan Marcos André ve Maxi Gómez ile yarınki maçı hazırlandık. Transfer piyasası hala açık ve her şey olabilir. Ancak ikisinin de takımdan gitmesi yönünde bir talebim olmadı."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Szalai giderse, o isim gelecek!
Habere Git

Valencia kariyeri

2019 yılında 14.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Celta Vigo'dan Valencia'ya transfer olan Maxi Gomez, Mestalla ekibiyle çıktığı 108 karşılaşmada 22 gol ve 12 asist kaydetti. Uruguaylı golcünün sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için flaş Brezilya iddiası!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler