Galatasaray, Roma'dan Matias Vina'yı Transfer Etmekte Israrcı

02.01.2023 - 13:13 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 13:37

Sezon başı olduğu gibi ara transfer döneminde de hareketli olmaya hazırlanan Galatasaray, Roma'da Matias Vina'yı transfer etmek için tekrardan harekete geçti.

Galatasaray, Roma'dan Matias Vina'yı Transfer Etmekte Israrcı

AJANSSPOR - HABER

Ara transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray 'da planlar yapılmış durumda. Yabancı kontenjanı dolu olan sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde Patrick van Aanholt ile yolları ayırıp, Roma'dan Matias Vina'yı transfer etmek istediği iddia ediliyor.

İtalyan basını duyurdu

İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Van Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın daha önce gündemine aldığı Matias Vina'yı transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı.

Jose Mourinho'dan Matias Vina için yeşil ışık

Galatasaray'da sol bekte oynayan Patrick van Aanholt'un gözden düşmesi ve Altay'dan alınan genç futbolcu Kazımcan Karataş'ın istenileni verememesi o bölgede arayışları artırmıştı. Haberde Roma teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Matias Vina transferi için kolaylık sağlayacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden herkes kaçarken o talip oldu!
Habere Git

Gelişmeler sonrası Uruguaylı için Roma ile Galatasaray yöneticilerinin, yakın zamanda bir araya gelmesi bekleniyor.

Matias Vina'nın performansı

25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Roma'da 37 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olan futbolcu, 37 karşılaşmada 2 asist yaptı. Vina'nın, Roma ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Patrick van Aanholt ile ayrılık kararı alınmıştı

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde transfer edilen ancak Okan Buruk'un gelişiyle gözden düşen Patrick van Aanholt ile ayrılık kararı alınmıştı. Yurt içi ve yurt dışından birçok talibi olan deneyimli sol bekin Galatasaray'dan aldığı yüksek maaşı da düşünerek ayrılığa sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Icardi şoku! F.Bahçe maçında...
Habere Git

Patrick van Aanholt'un performansı

Patrick van Aanholt ise bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı toplam 9 maçta 2 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler