Galatasaray, Sol Bek Angelino İle Anlaştı | Transfer Haberleri

08.07.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 18:37

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Almanya Ligi'nde RB Leipzig forması giyen sol bek Angelino ile anlaşmaya vardı. Detaylar...

Galatasaray, Sol Bek Angelino İle Anlaştı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ve geçtiğimiz günlerde ilk hazırlık maçını İngiliz ekibi Hull City ile oynayan son şampiyon Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçı 4-3 kaybetmişti.

Galatasaray, Angelino transferinde sona yaklaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren ve sol bek arayışları için Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig forması giyen Angelino'yu listesine alan sarı-kırmızılı takıma müjdeli haber geldi.

Galatasaray, Angelino ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın, Angelino ile anlaşmaya vardığı, transferin tamamlanmasının da sarı-kırmızılı takımın RB Leipzig ile yapacağı ücret görüşmelerine bağlı olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da flaş transfer gelişmesi! Beşiktaş'ın eski yıldızı...
Habere Git

Angelino, Galatasaray'da forma giymek istiyor

Haberde, 26 yaşındaki sol bek oyuncunun Galatasaray'da forma giymek istediği ve başka bir takımdan gelecek teklifi düşünmediği ifade edildi.

Forma giydiği takımlar

Geçen sezon Alman ekibi Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen ve RB Leipzig ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden İspanyol oyuncu, kariyerinde Manchester City U18, New York City, Manchester City, Mallorca, NAC Breda ve PSV gibi takımların da formalarını giydi.

Hoffenheim performansı

Angelino, geçen sezon Hoffenheim ile çıktığı 35 karşılaşmada 1 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni transferine kavuşuyor! Menajeri İstanbul'a geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler