İşte Milan'ın Attilla Szalai için düşündüğü transfer ücreti

Orhan Gülek
05.01.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 14:25

Fenerbahçe'de gösterdiği üstün performansla devlerin dikkatini çeken Attila Szalai'ye talip olan Milan'da transfer rakamı netleşiyor. İşte detaylar...

İşte Milan'ın Attilla Szalai için düşündüğü transfer ücreti

AJANSSPOR - HABER

İtalyan devi Milan, sezonu kapatan Simon Kjaer’in yerini devre arasında Attila Szalai ile doldurmak istiyor. Çizme basını, 11 milyon euro'luk uygun bir bonservis bedeli olduğunun altını çizdi.

Milan, Szalai için Fenerbahçe'ye 11 milyonluk EURO'luk teklifi mi yapacak?

İtalyan basınından la Gazzetta dello Sport'un haberine göre Milan'ın bu bölge için listesinde 3 futbolcu var. Milan'ın, gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Atilla Szalai'nin transferini 11 Euro arasında bir bonservis ücretine bitirebileceği ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hareketli saatler! İşte Löw'ün Başkan Ali Koç'tan istekleri
Habere Git

Milan, Szalai'ye öncelik veriyor

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de top koşturan 21 yaşındaki Sven Botman ve Paris Saint-Germain'in 25 yaşındaki oyuncusu Abdou Diallo ve Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Szalai kırmızı-siyahlıların öncelik verdiği isimler.

Lille’de Sven Botman ve PSG’li abdou Diallo’nun maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle rotanın Macar futbolcuya döndüğünü  ve Fenerbahçe'ye uygun bir bonservis teklif edilmesi halinde transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! Yeni teknik direktör gelmeden...
Habere Git

Attila Szalai'nin performansı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ve kısa sürede yakaladığı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Szalai, Fenerbahçe ile toplam 27 maça çıktı 2 asist kaydetti.

Macaristan Milli Takımı'nda da başarılı performanslar sergileyen genç oyuncu, EURO 2020'de taliplerinin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler