İtalyanlar forvet buluyor Anadolu Efes transfer ediyor

Burak Alaca
28.11.2023 - 19:28 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 19:45

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, Derek Willis ve Ante Zizic'in sakatlıkları ardından uzun rotasyonuna bir ekleme yapma konusunda son aşamaya geldi.

İtalyanlar forvet buluyor Anadolu Efes transfer ediyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes uzun rotasyonunda art arda gelen sakatlıklar ile sarsıldı. Temsilcimiz bu noktada bir transferi kısa süre içerisinde bitirme noktasına geldi.

Uzun şutörün transferinde sona gelindi

Sportando'nun haberine göre Anadolu Efes, Lega Basket (İtalya Ligi) ekiplerinden Derthona Basket forması giyen 28 yaşındaki Amerikalı uzun forvet Mike Daum'un transferinde son aşamaya geldi.

Double double'a yakın ortalamalar ile oynuyor

Bu sezon Derthona forması ile İtalya Ligi'nde 9 maça çıkan 2.08'lik forvet; 14.1 sayı, 7.1 ribaunt, 1.2 asist ortalamaları ile oynadı. Daum, İtalyan ekibinin forması ile 3. sezonunu geçiriyor.

İlgini Çekebilir
Efes'te sakatlık plan bozdu transfer aceliyet kazandı
Habere Git

Uzun forvetler İtalya'dan

Anadolu Efes'in sezon başında 4 numara rotasyonu için transfer ettiği Derek Willis de geçtiğimiz sezonu İtalya'da, Reyer Venezia forması ile geçirmişti.

Efes'te iki uzundan kötü haber

Anadolu Efes'te el parmağı kırılan Derek Willis 6-8 hafta, kalf sakatlığı yaşayan Ante Zizic ise 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler