İtalyanlar Galatasaray'ın Diawara transferinden vazgeçtiğini yazdı

01.02.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 14:57

Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray, devre arasında yapağı takviyelerle yeniden çıkışa geçmek isterken, Diawara transferinden vazgeçti.

İtalyanlar Galatasaray'ın Diawara transferinden vazgeçtiğini yazdı

Sarı kırmızılılar bu doğrultuda ilk transfer hamlelerini yaptı, Assunçao ve Yedlin ile yollar ayrılırken, Luyindama da kiralık olarak gönderildi. Aslan, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i yeniden kardosuna katarken, kaleyi de Barcelona'dan kiralanan Pena'ya teslim etti.

Erick Pulgar transferi açıklanacak

6 numara pozisyonuna da mutlaka transfer yapacak olan Galatasaray'ın bu bölge için anlaşmaya vardığı Fiorentina'nın Şilili ön liberosu Erick Pulgar'ı açıklaması bekleniyor. Sarı kırmızıların bu bölge için alternatifleri arasında Roma'da oynayan Gineli Amadou Diawara da bulunuyordu.

Galatasaray, Diawara transferinden çekildi

Forzaroma'nın haberine göre sözleşmezi 30 Haziran 2024'te sona erecek 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen Galatasaray ve Valencia transferden vazgeçti. 

İlgini Çekebilir
Oğulcan Çağlayan küme düşüyor! Gelişi olay olmuştu ama...
Habere Git

Haberde Veniza'nın teklifiyle ilgilenmeyen Diwara için tek seçeneğin Cagliari olduğu aksi takdirde kariyerine Roma'da devam edeceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler