Sampdoria, Alexandru Cicaldau'nun Peşinde! 10 Milyon Euro...

İsa Kethüda
19.02.2022 - 12:04 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 12:19

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Alexandru Cicaldau'ya İtalya'nın Sampdoria takımı talip oldu.

Sampdoria, Alexandru Cicaldau'nun Peşinde! 10 Milyon Euro...

Galatasaray'ın sezon başında Romanya Ligi ekiplerinden Universitatea Craiova'dan transfer ettiği Alexandru Cicaldau'ya İtalya'dan talip çıktı.

Sampdoria, Cicaldau ile ilgileniyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sampdoria'nın, Rumen oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi. 

10 milyon Euro

Haberde, Romanya Milli Takımı'nda da boy gösteren Cicaldau'yu, Galatasaray'a gelmeden takip ettiği ortaya çıkan Sampdoria'nın, 10 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Rumen yıldız için kararın yaz aylarında verileceği bildirildi.

Yeni Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin eski çalıştığı Sampdoria ile ikili ilişkilerini kullanarak ücreti tavandan tutacağı ifade edildi. Sensibile'nin, alınacak futbolculardan çok, satılacak isimler üzerinde duracağı biliniyor.

Galatasaray, Cicaldau'ya ne kadar ödedi?

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım Alexandru Cicaldau'nun transferi için U. Craivo takımına 6.5 milyon Euro bonservis (ödeme 3 yıl içinde) bedeli ödemiş ve oyuncunun serbest kalma bedelini de 25 milyon Euro yapmıştı. 

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Rumen oyuncu, bu sezon forma giydiği 31 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler