İtalyanlar istedi, Trabzonspor Ekuban’ın fiyatını belirledi

12.05.2021 - 21:05 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 21:11

İtalya’da doğup büyüyen Calen Ekuban’a Serie A ekiplerinin ilgisi sürüyor. Golcü futbolcuya Sampdoria’dan sonra Fiorentina da talip oldu. İşte detaylar…

İtalyanlar istedi, Trabzonspor Ekuban’ın fiyatını belirledi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonsporlu Caleb Ekuban, Avrupa kulüplerinin yakın markajında. Geçtiğimiz günlerde Sampdoria’nın kanca attığı bordo mavililerin golcüsüne bu kez de Çizme’nin ünlü ekiplerinden biri göz koydu. 

Fiorentina ile ilk görüşme yapıldı 

Geçmişte Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Fiorentina, Ekuban’ı transfer etmek istiyor. Sportitalia’nın haberine göre, Mor Menekşeler Ganalı yıldız için ilk görüşmeyi dahi gerçekleştirdi. 

Trabzonspor'la sözleşmesi seneye bitiyor

İtalyan basınında yer alan iddiada, tarafların 31 Mart’ta bir araya geldiği bildirilirken, Trabzonspor’un bu transfer için 10 milyon Euro istediği aktarıldı. Karadeniz ekinin 1 yıllık sözleşmesi kalan Caleb Ekuban hakkında menajeriyle birlikte teklifleri değerlendirme sürecinde olduğu kaydedildi. 

Saint Etienne de Ekuban'ı takipte

Ganalı futbolcu, İtalya’da doğup büyüdüğü ve geçmişte bu ülkenin alt liglerinde futbol oynadığı için Serie A ekiplerinin gözdesi durumunda. Ancak Fransız temsilcisi Saint Etienne’in de 27 yaşındaki forvetle ilgilendiği biliniyor.

Trabzon'un en golcü futbolcusu

Trabzonspor'a İngiltere’nin Leeds United takımından transfer olan Ekuban, bu sezon 32 maçta attığı 10 golle takımının en skorer ismi oldu. Başarılı futbolcu aynı zamanda yaptığı 4 asistle de bordo-mavililere katkıda bulundu.

İlgini Çekebilir
İtalyan hoca Caleb Ekuban'ı istiyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler