Transfer | İtalyanlar Nelsson'u izledi! Galatasaray'ın kapısı devre arasında çalacak

17.10.2024 - 12:21 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 12:30

İtalya Serie A ekibi Fiorentina temsilcileri, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'u İsviçre maçında tribünden izledi. Sarı-Kırmızılılar'ın kapısı transfer için çalacak.

Transfer | İtalyanlar Nelsson'u izledi! Galatasaray'ın kapısı devre arasında çalacak

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosunda yer alan futbolcular Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Fiorentina ve Real Betis Nelsson'u listeye aldı

Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın 26 yaşındaki stoperi Victor Nelsson, Serie A ekibi Fiorentina ve La Liga temsilcisi Real Betis'in transfer listesinde yer aldı. İki takımın da Ocak ayında Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacağı kaydedildi.

İtalyanlar Nelsson'u tribünden izledi

Öte yandan İtalyan takım Fiorentina'nın temsilcilerinin, UEFA Uluslar Ligi'nde İsviçre ile Danimarka'nın 2-2 berabere kaldığı maça giderek mücadelede 76 dakika sahada kalan Victor Nelsson'u izlediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'dan Cimbom'un yıldızına flaş eleştiri! "Futbol oynaması çok zor"
Habere Git

Nelsson'un bu sezonki performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Victor Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 8 maçta 487 dakika süre aldı. 26 yaşındaki savunmacı, takımına gol ya da asist katkısı sunamazken, 1 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler