İtalyanlar, Jose Mourinho'nun istediği forveti duyurdu!

İsa Kethüda
10.07.2024 - 12:22 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 12:27

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği forvet oyuncusunu İtalyan basını duyurdu. Detaylar.

İtalyanlar, Jose Mourinho'nun istediği forveti duyurdu!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezonun hazırlıklarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho liderliğinde sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe için flaş bir transfer iddası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'ye dev forvet

Sabah'ta yer alan habere göre; İtalya'da yayın yapan TVPLAY'de yer alan habere göre Mourinho, Udinese forması giyen 2.01 boyundaki santrfor Lorenzo Lucca'yı transfer etmek istiyor.

Haberde, Lucca'nın İtalya'dan ayrılmak istemediği ve bu durumun transferin gerçekleşme ihtimalini zorlaştırdığı da aktarıldı. 

Udinese performansı

Geride bıraktığımız sezonu Udinese'de kiralık olarak geçiren ve sezonun tamamlanmasının ardından 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile kulübe katılan 23 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinin forması ile toplamda çıktığı 39 karşılaşmada 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Piyasa değeri 12 milyon Euro

23 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri ise 12 milyon Euro. Lucca'nın kulübü ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Forma giydiği takımlar

Futbola Torino altyapısında başlayan İtalyan oyuncu, sırasıyla Chieri, Vicenza, Brescia, Palermo, Pisa ve Ajax formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler