İtalyanlar Mert Hakan Yandaş'a talip oldu

İsa Kethüda
05.06.2021 - 08:40 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 08:46

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş'ı, İtalya Ligi takımlarından Atalanta ve Torino, transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

İtalyanlar Mert Hakan Yandaş'a talip oldu

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Atalanta ve Torino, Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın peşinde.

Transfer dönemi için düğmeye basıldı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; ara transferde şampiyonluk için iyi bir kadro kuran ancak başarı sağlayamayan Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için düğmeye bastı.

Talipler çıktı

Eski ve yetersiz bölgelere transfer yapacak olan Kanarya'da elde bulunan oyunculara da talipler çıkmaya başladı.

Atalanta peşinde

Fenerbahçe'deki ilk yılında 38 maçta 4 gol ve 1 asistle başarılı bir grafik çizen Mert Hakan Yandaş'a Atalanta talip oldu.

2.5 milyon Euro

İtalyan ekibinin, milli futbolcunun bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilirken son kararı yeni teknik direktör verecek.

Torino da izliyor

Ayrıca bir başkan İtalyan ekibi Torino'nun scout ekibi Mert Hakan Yandaş'ı izlemek için birçok kez Kadıköy'e geldi.

Yeni sezona yeni bir teknik direktörle girecek Fenerbahçe’de Samandıra’da da gelişmeler olması bekleniyor. Özellikle Emre Belözoğlu’nun ayrılmasıyla beraber hem teknik heyet hem de idari kadroda bazı değişimlerin geleceği belirtiliyor.

Ameliyat olmuştu

Fenerbahçe Kulübü, geçen ay Mert Hakan Yandaş'ın kasık fıtığı ameliyatı edildiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbol A Takım sporcularımızdan Mert Hakan Yandaş başarılı bir kasık fıtığı operasyonu geçirmiştir. Oyuncumuz taburcu edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır."

Kimler veda edecek?

Özellikle yeni teknik adamın kendi ekibiyle gelecek olmasından sonra Erdinç Sözer, Volkan Demirel, Mehmet Aurelio gibi isimlerle idari tarafta görev yapan Selçuk Şahin’in gelecekleri merak ediliyor.

Teşekkür mesajı

Emre Belözoğlu’nun veda etmesinin ardından sarı-lacivertlilerde futbolcular hocalarını unutmadı. Yerli ve yabancı tüm futbolcular, Belözoğlu için özel mesajlar yayınladı.Osayi-Samuel’den Szalai’ye, Mert Hakan’dan İrfan Can’a, Ozan Tufan’dan Altay Bayındır’a kadar futbolculardan tek tek, ‘Teşekkür’ ve ‘Veda’ paylaşımları yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler