İtalyanlar, Trabzonspor'un yıldızını istiyor: Emirhan İlkhan fırsatı!

Cem Ergün
15.07.2024 - 19:39 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 19:59

Serie A kulüpleri, Trabzonspor'un yıldızı için teklif yapmaya hazırlanıyor. Bu transfer için Bordo-Mavili ekibe Emirhan İlkhan fırsatı doğabilir. Detaylar...

İtalyanlar, Trabzonspor'un yıldızını istiyor: Emirhan İlkhan fırsatı!

AJANSSPOR HABER

Trabzon yerel basınından Kuzey Ekspres'in haberine göre; Serie A ekipleri Torino ve Parma, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor. Bu transferde Bordo-Mavili kulübe Emirhan İlkhan fırsatı doğacağı ifade edildi. İşte detaylar...

İtalyanlar'ın Rayyan Baniya yarışı

Çıkan haberde, İtalyan kulüpleri Torino ve Parma'nın, Karadeniz ekibinin 25 yaşındaki savunmacısı Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği kaydedildi.

Avcı, Baniya'dan memnun değil

Haberde, Baniya için iyi bir teklifin gelmesi halinde Trabzonspor'un bu transfere onay vermeye sıcak baktığı belirtildi. Fırtına'nın teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da İtalyan stoperin performansından memnun olmadığı aktarıldı.

Trabzonspor'a Emirhan İlkhan önerisi

Torino'nun bu transfer için Trabzonspor'a 20 yaşındaki genç yıldız Emirhan İlkhan'ı da önermeye hazırlandığı ifade edildi. Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlere göre; Bordo-Mavililer, Emirhan'ı kadrosuna katmak için Torino ile temasta bulunmuştu.

Beşiktaş'tan İtalya'ya

Emirhan İlkhan, Beşiktaş'ta çıkış yaptıktan sonra 2022-23 sezonunda yaklaşık 5 milyon Euro karşılığında Torino'ya transfer oldu.

Emirhan, geçtiğimiz sezon ise Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de kiralık forma giydi.

Emirhan İlkhan'ın Başakşehir performansı

Türk yıldız, geride bıraktığımız sezon 34 maçta forma giydi ve 2 gol 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler