Beşiktaş Ve Fraport TAV Antalyaspor, Alan Empereur'un peşinde

Orhan Gülek
23.08.2021 - 20:10 | Son Güncellenme: 23.08.2021 - 20:13

Calcio Mercato'nun haberine göre Hellas Verona'nın Brezilyalı futbolcusu Alan Empereur'la Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor'un ilgilendiğini öne sürdü.

Beşiktaş Ve Fraport TAV Antalyaspor, Alan Empereur'un peşinde

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk parolasıyla mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların, stoperdeki yeni hedefini İtalyan basını yazdı. Beşiktaş'a transfer konusunda ise Antalyaspor'un rakip olduğu gündemde. Detaylar haberde...

Türkiye'den iki transfer teklifi var

Calciomercato'da yer alan habere göre; Brezilyalı futbolcu Alan Empererur'a Türkiye'den Beşiktaş ve Antalyaspor talip oldu. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl bulunan futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Transfer piyasa değeri ne kadar?

1 milyon Euro piyasa değeri bulunan sol stoper Empererur, bir önceki sezonu ülkesinin takımlarından Palmeiras'ta kiralık olarak geçirmişti. 27 yaşındaki oyuncu 14 maçta görev aldı. Empererur gol ya da asist üretemedi.

Verona'da gölgede kaldı

Beşiktaş ve Antalyaspor'un listesinde olan Empererur, Verona'da Koray Günter ve Mert Çetin'in gölgesinde kaldı. Futbolcu kariyerinde Livorno, Salerno Calcio, Foggia, Bari, Hellas Verona ve Palmeiras'ta oynadı. Brezilya ve İtalya vatandaşlığı bulunan Empererur, stoper pozisyonunun dışında sol bekte de oynayabiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler