Serie A Devi Roma, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu İzledi

Akın Ungan
10.03.2023 - 11:19 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 11:33

Transfer haberleri | Fenerbahçe, Sevilla deplasmanında 2-0 kaybetti. Serie A'dan Roma, Sarı-Lacivertliler'in orta sahası Miguel Crespo'yu izledi. İşte detaylar.

Serie A Devi Roma, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu İzledi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Sevilla ile eşleşti. Turun ilk maçını deplasmanda oynayan Sarı-Lacivertliler, rakibi karşısında 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Miguel Crespo, bu maçta Avrupa devinin yakın takibine girdi.

Roma scoutları takipte

İtalyan basınında yer alan habere göre Serie A ekiplerinden Roma, bir süredir Miguel Crespo'yu takip ediyordu. Roma scoutları, Fenerbahçe'nin Sevilla deplasmanında oynadığı Avrupa Ligi maçını da izledi. Scoutlar burada Crespo'yu mercek altına aldı.

Napoli ve Inter de ilgileniyor

Ayrıca haberde Crespo'nun Roma dışındaki İtalyanlar tarafından da takip edildiği belirtildi. İtalya'da Napoli ve Inter gibi kulüplerin Portekizli orta saha için devreye girebileceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fener turu zora soktu
Habere Git

Bonservisini katladı

Eylül 2021'de Estoril Praia'dan Fenerbahçe'ye gelen Miguel Crespo, Sarı-Lacivertliler'de büyük bir gelişim gösterdi. Bonservisine 1,5 milyon Euro ödenen 26 yaşındaki oyuncu, Transfermarkt verilerine göre piyasa değerini 10 milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Sözleşmesi 2024'te bitecek

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Miguel Crespo'nun, Sarı-Lacivertliler ile 2024 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

30 maçta 2 gol, 4 asist

Portekizli orta saha bu sezon çıktığı 30 müsabakada 2 gol, 4 asist kaydetti. 4 maçta sarı kart gören futbolcu, 1 maçta ise ikinci sarıdan atıldı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan Arda Güler açıklaması: ''Herkes gibi...''
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler