Fenerbahçe’nin Koçu Itoudis’e Şok Sözler: Bir Kez Daha Kendini Gösteremedi!

İsa Kethüda
20.09.2022 - 14:09 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 22:21

Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Dimitris Itoudis’in çalıştırdığı Yunanistan Milli Basketbol Takımı, EuroBasket 2022’ye çeyrek finalde Almanya’ya elenerek veda etti.

Fenerbahçe’nin Koçu Itoudis’e Şok Sözler: Bir Kez Daha Kendini Gösteremedi!

AJANSSPOR-HABER

Turnuvanın favorilerinden olan Yunanistan’ın elenmesinin ardından koç Itoudis eleştiri oklarının hedefi oldu.

Almanya koçu Itoudis’i geride bıraktı

Bir dönem CSKA Moskova’da da  asistan koçluk yapan eski basketbolcu yeni basketbol koçu Dmitry Shakulin  Trendbasket.net’in haberine göre Rus “Sport-Express” gazetesine verdiği röportajda Itoudis’i eleştirdi. Shakulin şunları söyledi: “Itoudis’in harika bir yönetici ve idareci olduğunu düşünüyorum. Kulübün otobüs şoförlerine kadar tüm süreci kontrol ediyor. Ancak bir başantrenör olarak bir kez daha kendini hiçbir şekilde gösteremedi. Almanya Yunanistan’ı tam olarak geçemedi ama Almanya koçu Gordie Herbert Itoudis’i geride bıraktı.”

İlgini Çekebilir
EuroBasket 2022'de şampiyon İspanya!
Habere Git

CSKA ile kazandığı şampiyonlukları oyunculara borçlu

Shakulin, Itoudis’in CSKA dönemini de eleştirdi. Shakulin bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Fenerbahçe karşısında kazandığı ilk şampiyonluğu ona Viktor Khryapa hediye etti. İkinci şampiyonluğu ise Nando De Colo, Sergio Rodriguez ve Corry Higgins zirvedeyken kazandı. CSKA’nın modern tarihteki en güçlü kadrosuydu. Evet, fena değil ama CSKA, Itoudis döneminde kaç sorun yaşadı. Moskova’ya gelen kaç pahalı oyuncu kendini gösteremedi. Mike James ile çatışması da bunlardan biri. Takım, Mike James Monaco oyuncusuyken bile ona maaş ödedi.”

Senin için hazırladığımız haberler