İTÜ Hornets grup lideri oldu

16.02.2020 - 01:52 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 00:10

İTÜ Hornets grup lideri oldu

ÜniLig Korumalı Futbol Süper Lig'de İTÜ Hornets, A Grubu'nun liderlik maçında Yıldız Stallions'ın konuğu oldu. 

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde sayı olmazken, İTÜ Hornets'ın linebackerlarından Bora Yılmaz'dn 1 interception geldi.

Maçın ilk touchdownı Hornets'tan geldi. Çaylak oyun kurucu Umutcan Yıldırım, 46 yardlık pas oyununda Türker Alan'a uzun mesafeli bir pas attı. Pası yakalayan Alan, topu gol bölgesine taşıdı. Başarılı running back, touchdown sonrasında, ekstra goldeki hatada topu kaptı ve bir kez daha gol bölgesine girip takımına 2 sayı daha kazandırdı. İTÜ ilk yarıyı 8-0 önde tamamladı. 

Üçüncü çeyrekte de takımlar sayı üretemedi. Son 12 dakikaya geride giren Yıldız Stallions, pas oyunundan touchdown çıkardı ama akabinde oynadıkları ekstra 2 sayıdan sonuç alamadı ve skoru eşitleme şansını değerlendiremedi.

Maça yeniden ortak olan Stallions, bir sonraki Hornets hücumunda alan golü bloklasa da, kendi hücum serisinde top kaybı yaptı. İTÜ, bir başka linebacker Yiğit Gündoğdu'nun interceptionı sonrasında elde ettiği hücum serisini, Türker Alan'ın 1 yardlık koşu touchdownıyla tamamladı. Daha sonra ekstra golle farkı 9 sayıya çıkaran Sarı Siyahlılar, Stallions'ın touchdown ve ekstra gol bulmasına karşın üstünlüğünü korudu ve mücadeleden 15-13 galip ayrıldı. 

Bu sonuçla A Grubu'nu 3 galibiyetle tamamlayan İTÜ Hornets, çeyrek finalde D Grubu ikincisi Koç Rams ile eşleşti. Hornets'ta Türker Alan, 2 touchdown ve 1 ekstra 2 sayıyla öne çıktı. 

Yıldız Stallions ise, A Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci oldu. Stallions'ta touchdownları Doruk Yetim ve Efe Ethem Bıçak'tan geldi. Altın Lacivertliler, çeyrek final maçında D Grubu birincisi Anadolu Rangers'ın Eskişehir'de konuğu olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler