Ivan Toney'ye dudak uçuklatan teklif!

14.08.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 16:56

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Brentford'da forma giyen forvet oyuncu Ivan Toney'ye dudak uçuklatan bir teklif geldi. İşte detaylar.

Ivan Toney'ye dudak uçuklatan teklif!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brentford'da forma giyen forvet oyuncusu Ivan Toney'ye flaş bir transfer teklifi geldi.

Al-Ahli'de hedef Toney

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre, Suudi Arabistan PRO Ligi takımlarından Al-Ahli, İngiliz forveti kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yıllık 18 milyon Euro

Haberde, Suudi kulübünün 28 yaşındaki İngiliz forvet oyuncuya yıllık 18 milyon Euro maşın yanı sıra 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Chelsea ve Arsenal da devrede

Brentford'da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Ivan Toney için Chelsea ve Arsenal kulüplerinin de devrede olduğu kaydedildi.

Brentford performansı

İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Toney, çıktığı 141 karşılaşmada 72 gol ve 23 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu daha önce Peterborough, Northampton, Scunthorpe, Wigan, Shrewsbury, Barsnley ve Newcastle United formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 50 milyon Euro olan yıldız futbolcu, İngiltere Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Toney oynadığı 6 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler