"İyi başlamak önemli ancak iyi bitirmek çok daha önemli"

12.10.2017 - 17:40 | Son Güncellenme: 12.10.2017 - 17:40

 
TFF 1. Lig'in 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü sahasında  Samsunspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez,  yeni takımıyla ilk maçına çıkacağını hatırlatarak, "İyi başlamak önemli ancak iyi  bitirmek çok daha önemli." dedi.
 
Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere  yaptığı açıklamada, rakipleri Samsunspor'un lige iyi başlayamadığını ancak son  haftalarda iyi mücadele ettiğini kaydetti.
 
"Her maçta, kazansak da kaybetsek de saha içinde mücadele edip  coşkuyla oynamaya çalışan bir takım görüntüsü içinde olacağız. Geldiğim günden  itibaren oyuncularıma hep bunu anlatıyorum. Onlar da geri dönüş konusunda gayet  iyiler. Takımım, hem camianın hem de benim beklentilerimi biliyor. İyi başlamak  elbette önemli ama iyi bitirmek çok daha önemli. Samsunspor maçı ile iyi başlayıp  iyi bitirmek istiyoruz."
 
Ligde en fazla gol yiyen takımlar arasında Çaykur Rizespor'un da  olduğuna dikkati çeken Üzülmez, "Son 3 maçta 11 gol yedik. Oyun içinde zaman  zaman kopukluklar yaşıyoruz. Bazı nedenlerden dolayı defansif anlamda tam bir  kurgu oluşmamış. Bu kurguyu oturtmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
 
Samsunspor maçında kadroda değişiklik yapacaklarına değinen Üzülmez,  "Samsunspor maçı ile ilgili kafamda netleşen oyuncular var. Netleştirmeye  çalıştırdıklarım da var. En sağlıklı kadroyu sahaya çıkartacağım. İstikrarlı bir  kadroya sahip olmamız gerekiyor." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler