Samsunspor’da Moryke Fofana'dan Açıklama

Orhan Gülek
07.01.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 16:25

Samsunspor’un başarılı oyuncusu Moryke Fofana, yakın zamanda başlayacak ligin ikinci devresini iyi geçirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. İşte detaylar

Samsunspor’da Moryke Fofana'dan Açıklama

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’da başarılı kanat forvet Moryke Fofana, takımın Antalya kampını değerlendirdi.

"Her şey bizim lehimize olur”

Antalya kampında çalışmaların çok güzel ve sıkı olduğunu belirten tecrübeli futbolcu Moryke Fofana, “Kamp çok güzel gidiyor. Çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıya iyi bir şekilde hazır olacağız. Kamplar her zaman güzeldir. Kamp yapmaya geldiğimizde takım arkadaşlarımızla her şeyi birlikte yapıyoruz ve birlikte daha fazla vakit geçiriyoruz. Bana göre kampta futbol takımından ziyade bir aile oluyoruz. Umarım bunu sahada hissederiz ve her şey bizim lehimize olur.” dedi.

"En önemli şey ikinci yarıya hazır"

Takımdaki sakat oyuncuların etkisini belirten Moryke Fofana, “İlk yarıyı ikinci sırada bitirdik. Ama bu kolay olmadı. Çünkü çok fazla sakat oyuncumuz vardı. En önemli şey ikinci yarıya hazır olmak." dedi.

"Çok çalışıp, herkesi mutlu edeceğiz"

Altay’a karşı oynayacağımız ilk maç bizim için çok ama çok kritik ve iyi bir maç olacak. Bu maçı kazanırsak özgüvenimiz artacak. Çok çalışıp, herkesi mutlu edeceğiz. İlk yarıdan daha güçlü olacağız. İlk yarı zordu ama ikinci yarı her takım için daha zor olacak. Ama biz daha çok çalışıp, yüzde 100 hazır olacağız ve iyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Samsunspor'da 8'i uzun süreli 15 oyuncu sakatlık geçirdi

Samsunspor'da sezonun ilk devresinde 8 oyuncu uzun süreli olmak üzere toplam 15 oyuncu sakatlık geçirerek birden fazla hafta takımını yalnız bıraktı.

Kırmızı-beyazlı ekipte as takımdan Yusuf Abdioğlu, Berk Taşkın, Mücahit Albayrak, Ali Ülgen, Muhammet Ali Özbaskıcı, Cihan Kahraman, Moryke Fofana ve Douglas Tanque yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle birçok maçta takımlarını yalnız bıraktı.

Hedef Altay

Lig ikincisi Samsunspor, devre arası hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kamp ile sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar ikinci devrenin ilk maçında 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Altay'ı konuk edecek

Senin için hazırladığımız haberler