İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm izle

17.10.2020 - 21:01 | Son Güncellenme: 17.10.2020 - 21:05

STAR TV üzerinden ekranlara gelen İyi Günde Kötü Günde dizisi izleyicileri ekrana sürüklemeye devam ediyor... İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm izle gibi arama yapan izleyiciler bugün yeni bölümü yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm izle gibi araştırmalar da yapıyorlar. Peki yeni bölümü nereden izlerim? İşte İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosu ve dizide oynayanların gerçek isimleri... Yeni bölüm yayınlandı ve buradan 6. bölümü izleyebilirsiniz. STAR TV dizi izle

İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm izle

VİDEO BÖLÜM İZLE | İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ HABERİMİZE EKLENDİ. YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN HABERE DEVAM EDİNİZ.

Dizinin konusu nedir?

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Elçin Sangu

Ozan Dolunay

Yasemin Allen

Şenay Gürler

Derya Alabora

Nergis Kumbasar

Hakan Salınmış

Sinan Albayrak

Ali Yağcı

Hande Yılmaz

Deniz Işın

Tugay Erdoğan

Selin Karayağız

Betül Berfin Oruç

Mutlu Karaduman

İpek Zeynep İlbeyli

Aksel Bonfil

Fulden Obiz

Baybars Tören

Senin için hazırladığımız haberler