İzlanda Teknik Direktörü skandalı böyle yorumladı!

10.06.2019 - 13:20 | Son Güncellenme: 10.06.2019 - 16:20

İzlanda Teknik Direktörü skandalı böyle yorumladı!

İzlanda Teknikk Direktörü Erik Hamren, basn toplantısı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Havalimanında A Milli Futbol Takımımıza yapılan skandalla ilgili de konuşan Hamren, şu fadeleri kullandı:

"Gerçekten zor bir maç bekliyor bizi. Türkiye çok iyi başladı. Bunu daha önceden de aslında biliyordum. Biz de 6 puandayız. Maç Türkiye için de zor geçecek fakat Fransa'yı yenen Türkiye formda.

Türk Milli Takımı'nın birçok oyuncusu değişti. Dolayısıyla her maç yeni bir maçtır. Türkiye'ye ve oyuncularınasaygı duyuyoruz. Türkiye nasıl 3 puan iin çıkacaksa biz de 3 puan için çıkacağız.

Ben futbola odaklanıyorum. Dolayısıyla herkes kendi işine bakıyor. Sağ olun."

BASIN TOPLANTISI

"Türkiye'ye saygımız var. Arnavutluk'tan sonra yarın da 3 puan bekliyoruz. Bugün idmandan önce sakatlarımıza bir baktık, idmandan sonra durumlarını değerlendireceğiz. Bazı oyuncularımızın adelelerinde zorlanmalar var. Böyle maçlardan sonra olur."

A Milli Takım'ın havaalanında maruz kaldığı muamele için gelen soruya:

"Bu soruları o konuyla ilgili olan insanlara sormanızı tavsiye ederim. Ben bu konuyla ilgili görevli değilim."

"Biz maçı nasıl oynayacağız ona bakacağız. Türkiye, Arnavutluk'u yendi, daha sonra Fransa'yı yend. Dolayısıyla bizim için iyi bir sınav olacak."

"Galibiyette ailemin bir etkisi yok. Biz birlikte olmak istedik sadece bu. Oyuncularımız için de, taraftarlar için de İzlanda'nın tümü için önemli bir maçtı. Ama tabii ki aileniz de orada olduğu zaman duygularınızı onlarla paylaşabiliyorsunuz. Bu harika bir şey. "

Senin için hazırladığımız haberler