İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi! Oynanacak...

14.10.2024 - 17:21 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 18:38

Son dakika haberleri. UEFA yetkilileri ve hakemler, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. karşılaşması olan İzlanda - Türkiye maçının oynanmasına karar verdi.

İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi! Oynanacak...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda bu akşam İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçının yüzde 51 ihtimalle ertelenebileceğini söylemişti.

Ceyhun Kazancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Saha zemini buz tutmuş durumda. Maçın ertelenme ihtimali yüzde 51. Eş güdüm toplantısı yapıldı. Maçın yarına ertelenme ihtimali bulunuyor. Karşılaşmanın hakemi TSİ 17.00'de saha zeminini inceleyecek ve karşılaşmayla ilgili son kararını verecek." ifadelerini kullandı.

İzlanda - Türkiye maçı oynanacak

UEFA yetkilileri ve hakemler, İzlanda - Türkiye karşılaşmasının oynanmasına karar verdi.

İzlanda ile Türkiye arasındaki karşılaşma planlandığı gibi Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak ve mücadele TSİ 21.45'te başlayacak.

"Saha zemini incelendi ve maç oynanabilecek durumda"

TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, saha zemininin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

A Spor'a konuşan Otyakmaz, "Sabah saatlerinde yapılan incelemeye göre saha çok daha iyi durumda. Hem UEFA yetkilileri hem de hakemler sahayı inceledi. İki takım kaptanları da sahada incelemede bulundu ve oynanabilecek durumda. İnşallah akşam da 3 puanı alırız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler