İzlandalı futbolcu Skulason, Radyospor'a konuştu! Canlı yayında flaş sözler!

11.06.2019 - 15:54 | Son Güncellenme: 11.06.2019 - 18:54

İzlandalı futbolcu Skulason, Radyospor'a konuştu! Canlı yayında flaş sözler!

Ligimizde daha önce Gençlerbirliği ve Karabükspor formalarını giyen İzlandalı futbolcu Olafur Ingi Skulason, İzlanda ile Türkiye arasında oynanacak maç öncesinde Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Skulason, yaşanan olayları tasvip etmediğini ve maçın favorisinin Türkiye olduğunu ifade etti. Skulason’un açıklamaları şu şekilde:

Skulason: ”Bir gün yeniden Türkiye’de olmak isterim”

Türkiye’yi özledim. Orada harika bir dönem geçirdim. Harika bir 3 yıldı. Burada ailem var. Bir takım zorunluluklar var diyebilirim. Elbette bir gün yeniden Türkiye’de görev almayı arzu ederim.

Skulason: ”Yaşananları tasvip etmiyorum ama münferit bir olay”

Zor bir konu. Talihsiz bir durum. Bir yanlış anlaşılma da var. Havalimanı dışında çok şey konuşuldu. O fırçayı tutan da bir turist. Bunla ilgili değişik fikirler ortaya sürüldü. İzlandalı değil, Belçikalı bir turist olduğunu duydum. Yapılan hareket tabi ki tasvip edilemez. Ama o saçmalığı yapan kişinin bireysel bir davranışı. Havaalanında çalışanlar da prosedürleri uyguluyor. Daha önceki hoş karşılamaları bu unutturmamalı. İki ülke arasında münferit bir olay oldu. Böyle bakmak lazım. İzlanda halkı barış doludur ve arkadaşça duygularla buraya gelen insanları karşılıyorlar. Türkler ve Türk Milli Takımı da böyle. Ben bu olayı münferit bir olay olarak görüyorum.

Milli Takım ziyareti hakkında…

İrfan Can ile bağlantımız sürüyor. Kendisi arkadaşım. Onu görmeye gittim. Orada iyi bir atmosfer olduğunu gördüm. Ayrıca bu ziyaretle birlikte misafirperverliğimizi göstermek istedim. İzlanda için kolay bir maç olmayacak. İki takım için de kolay değil. Hoş bir ziyaret oldu. İrfan Can çok sevdiğim bir oyuncu. Onları görmek güzeldi. Çok kolay olmayan bir maç izleyeceğiz.

Skulason: “Türkiye bu maçın favorisi”

Türkiye iyi bir dönemde. Arka arkaya galibiyetler aldılar. Fransa maçında da parlak bir performans sergilediler. Türk Milli Takımı teknik direktörü neyi istediğini oyuncularına çok iyi anlatmış. Onun istediklerini de çok iyi anlayan futbolcular vardı sahada. Fransa maçında neredeyse hatasız oynadılar. Türkiye’nin bu maçta favori olduğunu söyleyebilirim. Ama maç kolay olmayacak. İzlanda da iç saha maçlarını iyi oynuyor. İzlanda bütün kozlarını ortaya koyacaktır. Durduğumuz noktadan baktığımızda Türkiye’nin maçın favorisi olduğunu söyleyebilirim. Fakat; zor olacak.

Skulason: ”Dorukhan, Mahmut, İrfan ve Cengiz’i beğeniyorum”

Anahtar oyuncu kimdir? Fransa maçında fantastik bir oyun vardır. Ön bölgede Türkiye çok etkili. Dorukhan’ı çok başarılı buldum. Mahmut ve İrfan Can’ın da başarılı olduğunu düşünüyorum. Cengiz Ünder de Avrupa’nın en iyi kanat oyuncularından birisi. Etkili, çabuk bir anlayışa sahip. Türkiye takımını beğeniyorum. Bu akşam maçın favorisi Türkiye.

Senin için hazırladığımız haberler