'İzledikçe daha çok beğeniyorum'

04.11.2019 - 14:57 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 11:59

'İzledikçe daha çok beğeniyorum'

1993-2004 yılları arasında Arsenal forması giyen ve kısa bir dönem Leicester City'de de top koşturan İngiliz futbolunun üst düzey savunma oyuncularından Martin Keown, Çağlar Söyüncü'ye övgüler yağdırdı. 

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü dün Leicester City'nin Crsytal Palace'ı 2-0 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü kaydetmiş, performansıyla takdir toplamıştı.

Keown da Çağlar'ın performansını BBC'ye değerlendirdi. İşte efsane ismin o sözleri:

"Onu daha çok izledikçe daha çok beğeniyorum. Henüz 23 yaşında ancak modern oyununun bütün gerekliliklerine sahip: Çevik, agresif, hava toplarında iyi ve aynı zamanda topla da cesur. En uzun svunmacılardan değil belki fakat sıçrama yeteneği üst düzey. Yerde ise hücum oyuncularından kaçmıyor. Top ayağındayken hiç panik yapmıyor. Hangi durumda olursa olsun hiç sorun yaşıyormuş gibi görünmüyor."

"Leicester City'nin Maguire'ı 80 milyon sterline sattıktan sonra yerine transfer yapmak yerine genç ve fazla denenmemiş bir oyuncuya güvenmesi gerçekten güzel. Ona bu şansı vermek çok doğru bir karar gibi gözüküyor. Leicester City zirveye oynuyor ve Premier Lig'in en az gol yiyen iki takımından biri konumunda. "

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler