İzmir'de terör fişeğini atan holigan konuştu!

Cüneyt Muharremoğlu
30.11.2022 - 12:04 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 14:51

Son dakika haberi... Göztepe-Altay maçında, rakip tribünlerine işaret fişeğini atarak olayların başlamasına neden olan Furkan E. "Rastgele attım" savunmasını yaptı.

İzmir'de terör fişeğini atan holigan konuştu!

AJANSSPOR HABER

Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisinin futbol terörü nedeniyle yarım kalmasından sonra gözaltına alınanların sayısı 28'e yükseldi. Olayları ateşleyen fişeği atan Furkan E.'nin de ifadesi ortaya çıktı.

"Pişmanım" dedi

Furkan E., polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dedi. 

Fişek satana baskın

Polis ayrıca patlayıcı ve yanıcı malzemelerle birlikte işaret fişeklerinin de alındığı Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki iş yerine baskın yaptı. İş yeri sahibi hakkında açılan adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
VİDEO - İzmir'de holigan terörü! Utanç gecesi
Habere Git

Göztepe-Altay maçında ne oldu?

İzmir'in Spor Toto 1'inci Lig'de yer alan iki temsilcisi Göztepe ile Altay arasında 27 Kasım'da oynanan müsabakanın 19'uncu dakikasında Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu tribüne atılan işaret fişeği nedeniyle Mehmet Çakır, ağır yaralandı.

Altay kalecisi saldırıya uğradı

Sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederken, sahaya atlayan Göztepe taraftarı Nihat Aydın, korner direğiyle rakip takımın kalecisi Ozan Evrim'e saldırdı. Evrim, başına aldığı darbeyle yaralandı. Her 2 yaralı da hastaneye kaldırıldı.  

Fişeği ambulans şoförü soktu

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, sis bombası ve işaret fişeğinin, statta görevli özel ambulans şoförleri A.K. ve H.G. tarafından karşılamadan önce Altaylı taraftarların bulunduğu yerdeki tuvalete saklandığı belirtildi.  

İlgini Çekebilir
İzmir holiganı tutuklandı!
Habere Git

Altay kalecisine saldıran kişi tutuklandı

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Göztepe taraftarı Nihat Aydın 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Adliyeye sevk edilecekler

Gözaltındaki 28 kişinin, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler