Ja Morant hangi takıma draft edildi?

21.06.2019 - 02:17 | Son Güncellenme: 21.06.2019 - 00:54

Ja Morant hangi takıma draft edildi? Basketbolda gözler NBA Draft'ına çevrildi. 3 numaradan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ja Morant, basketbol taraftarlarını heyecanlandırıyor. Peki, Williamson hangi takım draft edildi?

Ja Morant hangi takıma draft edildi? Basketbolda gözler NBA Draft'ına çevrildi. 3 numaradan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ja Morant, basketbol taraftarlarını heyecanlandırıyor. Peki, Ja Morant hangi takım draft edildi?

Ja Morant hangi takıma draft edildi?

2019 NBA Draft organizasyonu, NBA TV ve S Sport'tan canlı olarak yayımlanacak. 

Draft sonuçları belli olur olmaz haberimizde bulabilirsiniz...

Ja Morant kimdir? İşte bazı bilgiler...

Ja Morant şu anda her NBA takımının aradığı oyun kurucu özellikleriyle dolu. Açık alanda durdurulamaz, yarı sahada doğru kararlar verebilen, atletik ve çok çalışkan bir profile sahip. %30 civarlarında attığı üç sayılıklar elbette gelişmeli ama şut mekaniğinde ‘O iş olmaz’ dedirten bir sorun yok. 2 sene önce Sacramento Kings tarafından seçilen De’Aaron Fox’ın yakaladığı çıkış ve takımı adına yarattığı etkiyi düşünürsek, oyun tarzı Fox’a bir hayli benzeyen Morant da aynı yolu izleyebilir. Murray State gibi tanınmamş bir okuldan gelmesi, oyun kurucunun tek handikapı. Weber State’li Damian Lillard için bu sorun olmamıştı, keza Davidson’lı Steph Curry için de… Ja Morant, kuvvetle muhtemel gideceği Memphis Grizzlies'de başarı için her şeye sahip. (Maçkolik)

Senin için hazırladığımız haberler