Jack Wilshere imzayı attı ve açıklama yaptı: İki kez düşünmek zorunda...

09.07.2018 - 18:19 | Son Güncellenme: 09.07.2018 - 21:19

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’den ayrılan ve adı transferde Fenerbahçe ile anılan Jack Wilshere, West Ham United ile resmi sözleşme imzaladı. Futbolcu, transferi hakkında konuştu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’den ayrılan ve adı transferde Fenerbahçe ile anılan Jack Wilshere, West Ham United ile resmi sözleşme imzaladı.

Wilshere: Burada olmak beni özel hissettiriyor

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşme imzalamasının ardından konuştu. Futbolcu, ”Burada olmak beni iyi ve özel hissettiriyor. Pek çok kişi benim bu kulübe karşı özel bir bağım olduğunu biliyor” diye konuştu.

“İki kez düşünmek zorunda kalmadım”

Ayrıca ailesinin sıkı bir West Ham taraftarı olduğunu belirten futbolcu, West Ham’ın kendisine olan ilgisini öğrendiğinde iki kez düşünmek zorunda kalmadığını, Manuel Pellegrini’nin iddialı planları ve taraftarların tutkusunun transferde belirleyici olduğunu dile getirdi.

West Ham Futbol Direktörü transferi değerlendirdi

Öte yandan West Ham Futbol Direktörü Mario Husillos, ”Jack ile anlaşma sağladığımız için mutluyuz. Premier Lig’de üst düzeyde oynayacak kalite ve tecrübeye sahip bir futbolcu. Sahip olduğu yeteneklerle takımımızda fark yaratma becerisine sahip olduğunu gösterdi. Tutkulu bir futbolcu. Kendisini West Ham United formasıyla görmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler