Jadon Sancho, Borussia Dortmund'a geri döndü!

İsa Kethüda
11.01.2024 - 15:31 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 15:43

Transfer haberleri. Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, Manchester United forması giyen Jadon Sancho'yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı

Jadon Sancho, Borussia Dortmund'a geri döndü!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, İngiliz kulübü Manchester United forması giyen Jadon Sancho'yu sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Kehl: "Jadon kesinlikle fark yaratan bir oyuncu"

BVB. Sportif Direktör Sebastian Kehl iza töreninde açıklamalarda bulundu. Kehl, "Jadon kesinlikle fark yaratan bir oyuncu ve onu en yakında siyah-sarı formayla görmek için sabırsızlanıyorum. Bu şehri, taraftarlarımızı ve stadımızı tanıyor" dedi.

"Eve dönmüşüm gibi hissettim"

Jadon Sancho ise, "Bugün soyunma odasına geldiğimde eve dönmüşüm gibi hissettim. Kulübün içini ve dışını biliyorum. Burada taraftarlarla aram her zaman iyi oldu. Takım arkadaşlarımı görmek, sahaya çıkmak, gol atmak, gol hazırlamak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund kariyeri

2021 tarihinde Borussia Dortmund'dan 85 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer olan Jadon Sancho, daha önce Alman ekibinde forma giydiği 137 karşılaşmada 50 gol ve 64 asist kaydetti. 

Bu sezon 76 dakika sahada kaldı

Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden İngiliz sol kanat futbolocusu, bu sezon forma giydiği 3 maçta sadece 76 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler