Jahovic'ten gol krallığı yorumu

24.11.2019 - 22:14 | Son Güncellenme: 24.11.2019 - 22:14

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Adis Jahovic, beIN Sports'a konuştu.

Adis Jahovic'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Mücadeleye ilk dakikadan başladık. Bugün zorlu bir maça çıktık. Fenerbahçe büyük takım. Yakaladığımız pozisyonlar vardı, onlar da pozisyonlara girdi. 3 puan almak isterdik ama olmadı. Ligde en fazla gol atan takımlardan biriyiz. Antalya ve bu maç dışında gol atmadığımız maç yok. Gol sorunu olduğunu düşünmüyorum. Pozisyonda kaleci bana doğru geldi. Bence pozisyonu tekrar izlemeleri lazım. İptal edilen golümüzde faul olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadık, rakibi oynatmadık. Sergen Hoca'nın kenarda olması çok önemli, onun yokluğu bizim için çok büyük bir kayıp."

"6 maçtır yenilmiyoruz"

TRT Spor'a konuşan ve gol krallığı hakkında yorum yapan Jahovic,  "6 maçtır yenilmiyoruz. Son 3 maçta da berabere kaldık. Kazanabileceğimiz maçlar da vardı. 9 gol güzel ama bununla yetinmek istemiyorum. Takıma daha çok yardım etmek istiyorum. Gol krallığında kaliteli isimler var. Şimdilik bir şey diyemem" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler