Jailson: "Gustavo ile oynamak büyük bir onur"

10.01.2020 - 14:16 | Son Güncellenme: 10.01.2020 - 14:16

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Jailson'un ifadelerinden Ajansspor'un derledikleri şöyle:

"Bizim için çok önemli bir dönem. Daha fazla çalışıp kendimizi geliştirmek istiyoruz. Hocamızın isteklerini yerine getirmek istiyoruz. İkinci yarıya iyi hazırlanıp, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.

"ASIM MEVKİM ORTA SAHA"

"Ben orijinal olarak orta saha oyuncusuyum. Hocamın isteklerine hazırım. Savunma pozisyonuna da daha çok adapte oluyorum. Nerede oynarsam oynayayım işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Gol için de çok mutluyum. Şampiyonluk yolunda alacağımız her galibiyet çok önemli.

Her idmandan sonra bitiricilik çalışması yapıyoruz. Ben de öyle. Tanrı’ya şükürler olsun gol atmak nasip oldu. 

Cevabım hayır. Çünkü Garry ile hız konusunda yarışmam. O gerçekten mükemmel bir futbolcu.

Gustavo, Milli Takım’da oynadığı zamanlardan beri takip ettiğim bir oyuncuydu. Bayern ve Marsilya’da da müthiş bir oyunu vardı. Gustavo ile oynamak bir onur. Ben çok mutluyum. Benimle sürekli konuşuyor. Futbolumu geliştirebilmem için sürekli yardımcı oluyor."

"FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYORUM"

"Türkiye Ligi’nin rekabetinin ne seviye olduğunu biliyoruz. Dengeli bir lig var. 4-5 takım şampiyonluk yarışında olacaktır. Biz mücadelemizi üst seviyede tutacağız ve taraftarımızın hak ettiği şampiyonluğa ulaşacağız.

Bu tarz kararları menajerime bırakıyorum. Ben burada kalmak isterim ve gitmek istemem. Ben de ailem de burada mutluyuz. Kontratımın sonuna kadar kalmak istiyorum. Ben şampiyonluk kazanmak ve Fenerbahçe tarihine geçmek istiyorum.

Tabi ki her oyuncu milli takım forması giymek ister. Ben de istiyorum. Çok çalışacağım. Kim bilir belki de ben de Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyerim."

 

 

Senin için hazırladığımız haberler