"Jailson'u kovaladığım için bunlar konuşuluyor"

24.11.2020 - 01:12 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 01:12

Galatasaray, ligin 9. haftasında Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Kayserispor'da 62. dakikada Muğdat Çelik ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Deneyimli futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Muğdat, "Bir futbolcu ha maç satmış ha karısını satmış. Fenerbahçeli Jailson'u kovaladığım için bunlar konuşuluyor" dedi. İşte detaylar...

Galatasaray, Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekipte Muğdat Çelik, 62. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Muğdat Çelik karşılaşmanın ardından Beyaz TV'ye konuştu.

Çelik yaptığı açıklamada, "Bir futbolcu ha maç satmış ha karısını satmış. Aynı şey yani. Bu şeyler Fenerbahçe ile bir münakaşa yaşadığımız için çıkıyor. Elle aldım çünkü orada düştüm ve kaleci ile karşı karşıya kalacaklardı. Fenerbahçeli Jailson'u kovaladığım için bunlar konuşuluyor. Kafamı yastığa rahat koyacağım. Berabere kaldık ve en çok ben sevindim. Nerede ekmek yersem, ben oralıyım" dedi.

"Kırmızıyı hak etmedim"

Kırmızı kartı hak etmediğini söyleyen Çelik, “Nerenin ekmeğini yiyorsam, oralıyım. Şu an Kayserisporluyum. Elle tuttuğum pozisyonda adam karşı karşıya pozisyona girecekti, mecbur kaldım. Penaltı kararına gelince, ağır karar. Adam önümde koşuyordu. Görmedim bile. Sadece ayağımın ucu değdi. Basma falan yok. Kırmızıyı hak etmedim” şeklinde konuştu. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler