James Bouknight'ın Neden Tutuklandığı Belli Oldu! 2 Polis..

İsa Kethüda
22.10.2022 - 21:08 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 21:11

NBA ekiplerinden Charlotte Hornets’ın çaylak oyuncusu James Bouknight, pazar günü aracında baygın bulunmuştu. Bouknight’ın 2 polis aracına çarptığı ortaya çıktı.

James Bouknight'ın Neden Tutuklandığı Belli Oldu! 2 Polis..

Aleyna GÜRGEN - AJANSSPOR

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) Doğu Konferansı ekiplerinden Charlotte Hornets’ın 22 yaşındaki basketbolcusu James Bouknight, pazar gecesi aracında kendinden geçmiş bir halde bulundu ve tutuklandı. Polis raporlarında ise genç basketbolcunun 2 polis aracına çarptığı ortaya çıktı. 

Kendinden geçmişti

Charlotte Hornets’ın genç oyun kurucusu James Bouknight, pazar günü gece yarısı saat 12.44 sıralarında bir otoparktaki aracında kendinden geçmiş bir halde bulundu. Polis tutanaklarında arabasında baygın olarak bulunduğu belirtilen Bouknight bilinci yerinde değilken araba kullandığı için kullandığı için tutuklandı.

Kucağında silah bulundu

Bilinci yerinde olmadığı halde araba kullandığı için tutuklanan 22 yaşındaki basketbolcunun kucağında Glock 23 model bir tabanca da bulundu. Silahın ruhsatlı olup olmadığı belirtilmedi fakat Bouknight’a aracında silah bulunduğu için polis tutanaklarında ayrı işlem yapılmadı.

İlgini Çekebilir
Steph Curry: ''Beyaz Saray Sessiz Kalmamı Söyledi''
Habere Git

1 saat boyunca uyanmadı

Polis, aracında kendinden geçmiş bir halde bulunan genç basketbolcuyu uyandırmak için 1 saat boyunca çabaladı. Yetkililer 22 yaşındaki oyun kurucuyu kendine getirmek için havalı korna ve ses sistemi de dahil olmak üzere birçok yönteme başvurdu.

Arabadan inmeyi reddetti

Polisler James Bouknight’ı uyandırmayı başardıktan sonra kendisi ile görüşmek için Hornets çaylağının birkaç dakikalığına arabadan inmesini istedi. Fakat Bouknight araçtan inmeyi reddetti ve sürücü koltuğunda yemek yedi. 

2 polis aracına çarptı

Polis tutanaklarında James Bouknight’ın 2 polis arabasına da çarptığı belirtildi. Raporlara göre Bouknight arabasını ileri geri hareket ettirdiği önce önünde duran polis aracına çarptı sonrasında ise geri geri gelerek arkasında duran bir diğer polis aracına da çarptı. Genç basketbolcu daha sonra ise ikna edilerek arabadan indirildi ve tutuklandı. 

Alkol sınırının 17 kat üstündeydi

Bouknight’ın tutuklandığı gece genç basketbolcu doktorlara eve gitmeden önce sadece 4 shot tekila içtiğini söyledi. Yapılan alkolmetre testinin ardından ise James Bouknight’ın test sonucu 14 çıktı. Bu sonuç Kuzey Carolina’daki alkol sınırı olan 0.8’in tam 17,5 katı.

Senin için hazırladığımız haberler