James Rodrigez kalp krizi geçiren rakibinin hayatını kurtardı

Feride Kara
14.01.2022 - 18:23 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 18:39

Al-Wakrah forması giyen Ousmane Coulibaly sahada kalp krizi geçirirken Al-Rayyan'da oynayan ünlü futbolcu James Rodriguez rakibinin hayatını kurtardı.

James Rodrigez kalp krizi geçiren rakibinin hayatını kurtardı

Futbol sahalarında yaşanan talihsiz anlarından biri Katar'da yaşanmıştı. Al-Wakrah'da forma giyen Ousmane Coulibaly sahada yığılarak kalp krizi geçirdi. Al-Rayyan forması giyen dünyaca ünlü futbolcu James Rodriguez ise kalp krizi geçiren Coulibaly'e ilk müdahaleyi yaptı. 

 James Rodriguez'in müdahalesi hayat kurtardı

Karşılaşmanın ilk yarısında Ousmane Coulibaly kalp krizi geçirerek yere yığıldı. 32 yaşındaki futbolcuya ilk müdahaleyi rakibi Kolombiyalı James Rodriguez yaptı. Kolombiyalı oyuncunun erken ve doğru müdahalesi Coulibaly'nin hayatını kurtardı.

Coulibaly'nin durumu iyiye gidiyor

James Rodrigez'in müdahalesiyle alakalı olarak Al Wakrah kulüp doktoru Muhtar Shabaan, Rodriguez'in Ousmane Coulibaly'nin hayatını kurtardığını doğruladı. Rodriguez'in Coulibaly'nin başını düzgün konumda tutarak çok doğru ve başarılı bir iş yaptığı ve futbolcuyu hayatta tuttuğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Coulibaly'nin durumunun ise iyiye gittiği açıklandı. 

İlgini Çekebilir
Malili futbolcu Ousmane Coulibaly sahada kalp krizi geçirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler