James Rodriguez gemileri yaktı! Yeni takımına ilk mesajı...

17.08.2021 - 18:49 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 18:59

Son dakika haberleri... Everton'ın yıldızlarından James Rodriguez, kariyerini İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'de sürdürme niyetinde. İşte detaylar...

James Rodriguez gemileri yaktı! Yeni takımına ilk mesajı...

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton'ın yıldız futbolcusu James Rodriguez, kariyerini Ada'da sürdürmek istemiyor. Carlo Ancelotti'nin Everton'dan ayrılıp Real Madrid'le masaya oturmasından sonra Rodriguez'in de takımdan ayrılacağı düşünülüyordu. "Futbol böyle bir oyun. Everton'a Ancelotti için geldim ama o Real Madrid'e gitti" diyen Rodriguez, hocasının peşinden Madrid'e gidecek. Ancak, kralın takımına değil. Şehrin diğer güçlü ekibi Atletico'ya. 

"Asla inanmaktan vazgeçme..."

Bir gün önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan James Rodriguez, Atletico Madrid'e ilk mesajını yolladı. İspanyolca "Nunca dejes de creer - Asla inanmaktan vazgeçme" diyen Kolombiyalı, Everton'la bağlarını tamamen kopardı. İşte, Rodriguez'in o gönderisi:

 

Kadroya alınmadı

İspanyol AS'ın haberinde, James Rodriguez; Everton'ın Leeds United'a karşı oynayacağı Premier Lig maçında kadroya alınmadığı iddia edildi. Takımla 1 yıl daha kontratı bulunan Kolombiyalı'nın yeni sezonki planlamalarında Everton yok. Rafa Benitez'le birlikte çalışmak istemeyen Rodriguez, yaptığı paylaşımda "Yakında - Soon" emojisini kullanarak transfer fitilini ateşledi. 

James Rodriguez'in Everton kariyeri

Eylül 2020'de Real Madrid'den bedelsiz olarak Everton'a geçen James Rodriguez, yeni takımıyla ilk sezonunda 23 maça çıkarken 6 gol atıp 5 asist yaptı. 2014 yılında 75 milyon Euro bedelle AS Monaco'dan Real Madrid'e geçen Rodriguez, Madrid'de beklentilerin oldukça uzağında bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler