Jan Vertonghen'in sağlık durumu belli oldu

01.05.2019 - 18:50 | Son Güncellenme: 01.05.2019 - 18:50

Dün UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Ajax ile oynanan karşılaşmada takım arkadaşı Toby Alderwireld ve Ajax kalecisi Onana ile çarpışıp beyin sarsıntısı geçirip oyuna devam edemeyen Tottenham'ın Belçikalı defans oyuncusu Jan Vertonghen'in sağlık durumu belli oldu.

"Oynamasına ben karar vermedim"

Ajax maçı sonrası açıklamalarda bulunan Mauricio Pochettino, "Vertonghen'in oyuna girmesine ben karar vermedim (Oynamasına izin vermek için) tamamen doktorların kararıydı. Sağlık ekibi protokolü takip etti ve ben hiç müdahale etmedim." dedi.

"Öncelik oyuncu sağlığı"

Oyuncunun sağlık durumunu değerlendiren Pochettino, "Şu an iyi durumda ve umarım büyük bir sorun yoktur. Sağlık durumunu yakından takip edeceğiz. Çünkü ciddi bir sakatlık geçirdi. Oyuncuyu her zaman korumalıyız. Onun için çok endişelendim. Bu normal. Çünkü her zaman öncelik oyuncunun sağlığıdır."ifadelerini kullandı.

Maç sırasında beyin sarsıntısı geçiren ve burnuna iki dikiş atılan Jan Vertonghen'in evinde dinlenmeye çekildiği belirtildi. Oyuncunun durumu çarşamba günü yapılacak olan diğer testlerden sonra belli olacak.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler