Jan Vesely: Umarım seriyi evimizde noktalarız!

11.06.2018 - 23:18 | Son Güncellenme: 12.06.2018 - 02:30

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Final serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı deplasmanda 77-95 yendi ve seride durumu 3-1 yaptı.

Maç sonrası Fenerbahçe Doğuş oyuncusu Jan Vesely yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Vesely'nin açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

İlk önce teşekkürler. Kolay bir maç değildi. Topu iyi dolaştırdık ve iyi iş çıkardık. Maçın özeti aslında baktığınız zaman. 40 dakika bunu yapamamıştık Basketbol böyle bir oyun. Onlarda iyi rotasyon yaptılar. Galibiyete ulaştığımız için mutluyum. Umarım seriyi evimizde noktalarız.

Umarım bir sonraki maç için tüm biletler satılmış olur. TOFAŞ taraftarıda iyi bir atmosfer yaratıyor ve burada oynamak gerçekten kolay değil. Onlarda finalde olmayı hal ettiler bütün sezon boyunca. Umarım evimizde noktalayabiliriz seriyi ve iyi bir peformans ortaya koyarız.

Dört kere üst üste maç kazanmak çok zor, özellikle Tofaş gibi bir rakibe karşı. Burada savaştığımız gibi kendi sahamızda da savaşmaya devam etmemiz lazım. 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Çok önemli bir kupa. Umarım kendi sahamızda taraftarlarımız da bizle birlikte olurlar ve onların destekleriyle birlikte kupayı kaldırırız” dedi.  (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler