Japon başantrenör Manabe, Santarelli'ye meydan okudu: Çılgınca savaşacağız

Aleyna Gürgen
14.05.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 00:31

Filenin Sultanları'nın 2024 Milletler Ligi'ndeki ilk rakibi Japonya'nın çalıştırıcısı Masayoshi Manabe yeni açıklamalarında Türkiye maçı hakkında konuştu.

Japon başantrenör Manabe, Santarelli'ye meydan okudu: Çılgınca savaşacağız

Filenin Sultanları, 15 Mayıs Çarşamba akşamı Japonya karşısında 2024 Milletler Ligi'nin ilk maçına çıkacak. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Japonya A Milli Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Masayoshi Manabe ise sözleriyle dikkat çekti. 

"Türkiye'ye karşı en iyi performansımızı göstermek istiyoruz"

Masayoshi Manabe açıklamalarında 2024 Paris Olimpiyatları'nın şu anda öncelik olmadığını belirtti ve Türkiye maçı için "Şu an olimpiyatları düşünmüyorum. 12 Milletler Ligi maçı şu an her şeyimiz. Türkiye'ye karşı en iyi performansımızı göstermek istiyoruz. Takım 15 Mayıs'taki ilk maçı hedefliyor. Sadece çılgınca savaşacağız." ifadelerini kullandı. 

Manabe açıklamalarında ayrıca şunları söyledi: "Türkiye şu an dünya 1 numarası, yani bu zor bir maç. Başlangıçta skor üstünlüğünu kurmak ve bunu korumak kritik olacak. Bütün setleri bu şekilde oynayacağız. İlk sayıyı kaybetmemek, arka arkaya hata yapmamak ve servislerimizle rakibi kırmak önceliğimiz olacak."

Son mağlubiyet Japonya karşısındaydı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi maçlarda 22 karşılaşmadır mağlubiyet görmedi. Filenin Sultanları'nın kaybettiği son maç ise 28 Haziran 2023'te Bangkok'taki Japonya karşılaşmasıydı. Japonya'nın 3-2 kazandığı maçın ardından Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde oynadığı 22 maçta yenilgi yüzü görmedi.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli: Bazı ufak problemlerimiz var
Habere Git

Türkiye - Japonya maçı ne zaman?

2024 Milletler Ligi ilk maçında Filenin Sultanları, Japonya ile karşılaşacak. Japonya - Türkiye maçı 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak. 

Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda?

15 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Antalya Spor Salonu'nda oynanacak olan Türkiye - Japonya maçı TRT Spor'da canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler