Japonya'da yaşam! Alman teknik adam konuştu!

23.03.2020 - 11:29 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 11:31

Koronavirüs tehdidi Japonya'ya nasıl etki etti? Alman teknik adam Thorsten Fink, Vissel Kobe'deki günleri açıkladı.Japonya'da nasıl bir yaşam var? COVID-19 sebebiyle verilen ara ne zaman başlayacak? Fink konuştu...

Alman teknik direktör Thorsten Fink, kariyerine Japonya Ligi takımlarından Vissel Kobe'de devam ediyor. Fink, koronavirüsün Japonya'ya etkileri hakkında konuştu. Japonya'da durum nasıl? Thorsten Fink açıkladı...

Thorsten Fink, Japonya'daki yaşamı anlattı

Japon Kupası ve Süper Kupa'yı kazanarak başarılı bir dönem yaşayan Alman teknik adam, insanların bu ülkede koronavirüs sebebiyle panik olmadığını, rahat ve disiplinli olduğuna dikkati çekti.

Fink: "Hijyen kurallarına uyuyoruz"

Fink, "Zaman zaman birlikte antrenman yapıyoruz. Elbette ki bize önerilen hijyen kurallarına uygun şekilde davranmamız gerekiyor. Bunu da yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Fink: "Ailemin sağlıklı olması daha önemli"

Üniversite takımlarına karşı hazırlık maçları oynadıklarını belirten Fink, Almanya'daki ailesini özlediğini ifade etti. "Üzüntü verici bir durum. Ama tabi ki sağlıklı olmaları her şeyden daha önemli" dedi.

Thorsten Fink: "Japonya'da durumlar normalleşiyor"

Sözleşmesi 2020 sonuna kadar devam eden Fink, "Lig, 15 Nisan'a kadar oynanmayaack. Japonya'da durumlar normalleşiyor gibi görünüyor. Dışarı çıkma yasağı yok. Şehrin en büyük mağazası sadece 1 gün tamamen kapalıydı. Umarım sezon, planlandığı gibi Nisan ortasında kaldığı yerden devam eder" şeklinde konuştu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler