Japonya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosu belli oldu

Ali Bozkurt
01.11.2022 - 11:37 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 11:42

Katar'da düzenlenecen olan 2022 Dünya Kupası kadrosu belli oldu. Bu sene çeyrek final hedefleyen Japonya'nın kadrosunda tanıdık isimler yer aldı. Detaylar...

Japonya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosu belli oldu

AJANSSPOR HABER

Tarihinde Dünya Kupası'nda son 16 tur dışında yükselmeyen Japonya, 2022 Düny Kupası için hedefini çeyrek final olarak açıkladı. Katar'a gidecek olan Japonya Milli Takım kadrosu açıklandı. İşte isimler...

Japonya'nın 2022 Dünya Kupası Kadrosu

Kaleciler: Shuichi Gonda (Shimizu S-Pulse), Daniel Schmidt (Sint Truiden), Eiji Kawashima (Strasbourg)

Savunma: Hiroki Sakai (Urawa Red Diamonds), Miki Yamane (Kawasaki Frontale), Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach), Takehiro Tomiyasu (Arsenal), Maya Yoshida (Schalke 04), Shogo Taniguchi (Kawasaki Frontale), Hiroki Ito (Stuttgart), Yuto Nagatomo (FC Tokyo), Yuta Nakayama (Huddersfield Town)

Orta saha: Junya Ito (Reims), Ritsu Doan (Freiburg), Wataru Endo (Stuttgart), Hidemasa Morita (Sporting), Ao Tanaka (Fortuna Dusseldorf), Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt), Takefusa Kubo (Real Sociedad), Takumi Minamino (Monaco), Kaoru Mitoma (Brighton & Hove Albion), Gaku Shibasaki (Leganes), Yuki Soma (Nagoya Grampus)

Hücum: Daizen Maeda (Celtic), Ayase Ueda (Cercle Brugge), Takuma Asano (Bochum)

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Alanyaspor o futbolcu için karşı karşıya
Habere Git

''Elimde olsa kadroya alırdım''

Tokyo'da düzenlenen basın toplatısında konuşan Moriyasu, Osako ve Furuhashi'nin kadroda olmamasına cevap verdi. Moriyasu,  "Hedefimiz en azından çeyrek finale ulaşmak. Bu kolay olmayacak. Yapabilseydim, onları da dahil ederdim ve onlarla Dünya Kupası'nda mücadele etmek isterdim. Yetenekleri var. Deneyimli isimleri seçmek bir seçenekti ama Dünya Kupası'nda başarılı olmak için yanıp tutuşan oyuncularla gitmeye karar verdik.

Japonya'nın Dünya Kupası grubunda kimler var?

Japonya, 2022 Dünya Kupası'nda E Grubu'nda Almanya, İspanya ve Kosta Rika ile karşılaşacak 

Senin için hazırladığımız haberler